Skip to the content

Δεν χτυπάμε παλαμάκια!

   Η δημόσια ανακοίνωση του υπουργού προστασίας του πολίτη κου Γιάννη Οικονόμου για τη χορήγηση αμοιβής στους αστυνομικούς που θα απασχολούνται σε αθλητικές εκδηλώσεις είναι έστω και καθυστερημένα μία αναγνώριση της ίδιας της πολιτείας απέναντι μας και φυσικά των διαρκών πιέσεων και προτάσεων μας συντασσόμενοι απόλυτα και αποκλειστικά με τις θέσεις τις ενέργειες αλλά και την ανακοίνωση της ομοσπονδίας μας ΠΟΑΣΥ.

   Η Δυτική Αττική είναι ομολογουμένως μία Διεύθυνση που αναλογικά διαθέτει μεγάλες δυνάμεις σε αθλητικές εκδηλώσεις είτε της περιοχής ευθύνης της είτε ως μέτρα τάξης σε άλλες περιοχές γι’ αυτό και η εν λόγω εξαγγελία έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς.

Όμως:

  Μέχρι να δούμε τις τελικές διατάξεις της απόφασης παραμένουμε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί καθώς όπως ο θυμόσοφος λαός μας λέει, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες ή στα ψιλά γράμματα!!!!

Και αυτό γιατί:

   Ποιοι θα είναι και πως θα καθορίζονται οι δικαιούχοι;

   Ποιο θα είναι το ύψος της αποζημίωσης; (Ας γνωρίζουν ότι οι αστυνομικοί δεν είναι επαίτες, ούτε δεχόμαστε φιλοδωρήματα, έχουν αξιοπρέπεια!)

   Για ποιες αθλητικές εκδηλώσεις θα ισχύει;

  Φυσικά και δεν θα επιτρέψουμε στη Διοίκηση να ξεχωρίζει και να διαχωρίζει τους αστυνομικούς σε «καλούς» και «κακούς».

  Είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι!

  Σε ό,τι μας αφορά, δεν είμαστε αυτοί που θα χτυπήσουμε παλαμάκια ούτε θα ζητωκραυγάζουμε γιατί απλά η πολιτεία αναγνωρίζει το χρέος της!

  Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, όπως πάντα έτσι και τώρα εξυπηρετεί και διασφαλίζει τα συμφέροντα των αστυνομικών και κανενός άλλου.

  Ο νοών νοείτω!

 

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος