Skip to the content

Απάντηση της Περιφερείαρχη κας ΔΟΥΡΟΥ Ρένας σχετικά με την φύλαξη Χ.Υ.Τ.Α

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

 

     Όπως πάρα πολύ καλά γνωρίζετε η Ένωση μας καταβάλει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα προσπάθειες τόσο με συναντήσεις με υπηρεσιακούς και θεσμικούς παράγοντες όσο και με τηλεοπτικές παρουσίες και δημοσιεύσεις στον έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό τύπο , για απεμπλοκή από το πάρεργο της φύλαξης του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων ( Χ.Υ.Τ.Α ) Άνω Λιοσίων των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες και θα συνεχιστούν μέχρι την τελική δικαίωση.
Ενδεικτικά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) , (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)

Τελευταία παρέμβαση μας ήταν την 26/07/2016 με το υπ’ αρίθμ 278 έγγραφό μας προς την περιφερειάρχη Αττικής κα ΔΟΥΡΟΥ Ρένα, έγγραφο το οποίο κοινοποιήσαμε τόσο προς τον κ. Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πλημ/κων Αθηνών όσο και προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και με το οποίο ζητούσαμε να εφαρμοστεί ο νόμος και να απεμπλακούν οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής από την φύλαξη των απορριμμάτων.

Ναι δυστυχώς στην Ελλάδα του 2016 η αστυνομικοί φυλάττουν τα απορρίμματα ενώ η εγκληματικότητα στην Δυτική Αττική καλπάζει.

Η ανταπόκριση της κας Περιφερειάρχου ήταν άμεση και έτσι την 01/08/2016 με το υπ’ αρίθμ 147230 έγγραφο της μας πληροφορεί ότι ο διαγωνισμός για την φύλαξη του Χ.Υ.Τ.Α Άνω Λιοσίων βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής συμβάσεως .

Είναι προφανές ότι η κα Περιφερειάρχης με την ενέργεια της να αναθέσει την φύλαξη εκεί όπου ο νόμος ορίζει και όχι πάντως στην ΕΛ.ΑΣ , εφαρμόζει τον νόμο, αυτό δηλαδή που άλλοι υψηλά ιστάμενοι αρνούνται επιδεικτικά να κάνουν χρόνια τώρα. Αλήθεια έχουν το ακαταδίωκτο;Σε κάθε περίπτωση η συνεργασία μας με την Περιφερειάρχη κα Ρένα ΔΟΥΡΟΥ μετά την ανταπόκριση που έλαβε το αίτημα μας αλλά και οι εν γένει προσπάθειες μας είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη και μόνο.

 

 Ακολουθεί το υπ' αριθμ 147230 απο 01/08/2016 έγγραφο της Περιφερειάρχη κας Ρένας ΔΟΥΡΟΥ.

 

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Ά Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος  ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος